Zbor članov Društva e-Mobilnost Slovenija v Ljubljani

Zbor članov Društva e-Mobilnost Slovenija v Ljubljani

Dvorana, kjer je potekal zbor članov.

Redni zbor članov Društva e-Mobilnost Slovenija je potekal 3. 2. 2018 v Ljubljani. Kljub slabemu vremenu in zastojem na cestah se nas je zbralo 32 članov.

Upravni odbor je predstavil svoje delo od ustanovitve društva dalje. Na sejah upravnega odbora smo imeli skupno 64 točk dnevnega reda. V kratkem času je bilo narejeno veliko in postali smo prepoznavni.

Predstavili smo plan dela za leto 2018. Konstruktivne pripombe članstva so bile dobrodošle in se bodo obravnavale na naslednji seji upravnega odbora.

Izvedli smo volitve, na katerih smo izvolili novega člana upravnega odbora. Volitve so potekale v pozitivnem duhu in po tesnem izidu je zmagal kandidat z največjo podporo med člani. Čestitke Aleš Bregant.

Število članov je od 15 ustanovnih članov naraslo na 93 članov. Praktično vsak dan se vpisujejo novi člani. Z donacijami, ki jih nečlani društva namenjajo društvu pa se je pokazala podpora našemu dosedanjemu delu in viziji. Hvala vsem za podporo.

Pogostitev vseh prisotnih članov je potekala v sproščenem vzdušju in marsikatera ideja se je utrnila, ki bo dopolnila naše aktivnosti v tem letu.

Zapisal

Ignac Završnik

Prihodnost je že tukaj.
Comments are closed.