Cenik oglaševanja na DEMS.si

Home / Cenik oglaševanja na DEMS.si

Cenik oglaševanja je veljaven od 1.9.2020 in se lahko spremeni brez predhodne najave

1x Objava na Facebook strani DEMS

Povzetek članka/prispevka ali opis produkta, ki je povezan z elektromobilnostjo in povezava na oglaševalčevo stran – Prispevek pošlje oglaševalec. Cena: 63 €

FB prispevek + pasica na DEMS.si

3x objava članka/prispevka ali opis produkta, ki je povezan z elektromobilnostjo in povezava na oglaševalčevo stran – Prispevek pošlje oglaševalec.
Pasica za prvo stran (naključni vrstni red). Pasico in članek priskrbi oglaševalec – lahko se zamenja 1x mesečno. Vsebina za na Facebook ne sme biti enaka prejšnjemu.
Cena: 375 € / 3 mesece

Pasica + Opis na podstrani DEMS.si + Facebook objave na strani DEMS

Pasica za prvo stran (naključni vrstni red). Pasico priskrbi oglaševalec – lahko se zamenja 1x mesečno. Pasica je povezana s podstranjo na DEMS.si kjer se nahaja članek/prispevek ali opis produkta z galerijo do 10 slik, vgrajenim videom na youtube. Podstran ima povezavo na vse bloge, ki jih pišejo člani DEMS.si, ki so sorodne z oglaševano vsebino. 3x objava povzeteka članka/prispevka ali opis produkta, ki je povezan z elektromobilnostjo in povezava na podstran DEMS.si – Prispevek pošlje oglaševalec. Cena: 750 € / 3 mesece

Oglaševanje po dogovoru

Če imate posebne želje glede sodelovanja in oglaševanja ali pa samo potrebujete pomoč pri testiranju vaše opreme, ki so povezani z elektromobilnostjo nas lahko kotaktirate na naš email naslov info@dems.si in nam napišete vaše želje.