EV Drivers’ Choice!

EV Drivers’ Choice!

Glasovanje EV Drivers’ Choice se je začelo

Global EV Alliance vabi voznike električnih avtomobilov, da glasujejo za najboljše električno vozilo.

EV Drivers’ Choice je mednarodna nagrada, ki jo podeljuje žirija več kot 220.000 uporabnikov električnih vozil po vsem svetu. Predstavljajo 59 združenj uporabnikov električnih vozil iz 34 držav, ki so včlanjene v Global EV Alliance (GEVA).

GEVA

Letos je prvič omogočeno glasovanje za več kot 120 različnih modelov električnih avtomobilov. Glasujete lahko na spletni strani https://evdriverschoice.com/. Prihodnje leto bo način glasovanja spremenjen, glasovali boste lahko le za avtomobile, ki bodo premierno predstavljeni v določenem letu.

Glasujte za najboljše električno vozilo

»Cilj glasovanja je izbrati najboljši električni avtomobil na svetovnem trgu in prepoznati vodilne v vsaki državi. Na podlagi glasovanja bodo razglašeni zmagovalci in pripravljeno bo poročilo, ki bo predstavilo najbolj zanimiva mnenja uporabnikov o električnih vozilih,« pravi Ellen Hiep, predsednica odbora za komunikacije GEVA in članica upravnega odbora nizozemskega združenja voznikov električnih avtomobilov (VER).

Postopek glasovanja

Postopek glasovanja je preprost in traja zgolj minuto. Od vsakega zahteva, da obišče spletno stran https://evdriverschoice.com/, navede model po svoji izbiri in podatke o državi ter na kratko utemelji svojo izbiro. Glasovanje je odprto do konca prvega četrtletja prihodnjega leta, to je 31. 3. 2023. Rezultati bodo objavljeni na spletnem dogodku v drugem četrtletju prihodnjega leta.

»Po glasovanju bodo razglašeni rezultati ter podano poročilo, ki bo vsebovalo glasove, oddane na svetovni ravni, ter rezultate za posamezne države. Predstavljene bodo tudi druge informacije, pridobljene s strani uporabnikov. Zmagovalci z največjim številom glasov bodo prejeli nagrade EV Drivers’ Choice GEVA Awards,« pravi Joel Levin, predsednik GEVA in izvršni direktor pri Plug In America.

»Global EV Alliance (GEVA) predstavlja voznike električnih vozil po vsem svetu in je aktivno pri zagovarjanju mobilnosti brez emisij. Združenje je neprofitna organizacija, ki zbira najboljše prakse združenj voznikov električnih vozil. Te informacije se nato uporabijo za izobraževanje in za pospešitev električne mobilnosti v regijah, kjer elektromobilnost še ni razvita,« pravi Łukasz Lewandowski, predsednik evropskega odbora GEVA in izvršni direktor EV Klub Polska.

Izvedite več: https://evdriverschoice.com/

 

 

 

 

Leave a Reply