Otvoritev polnilne enote Zavoda Zadihaj, Maribor so.p. v Hotelu Livada Prestige

Otvoritev polnilne enote Zavoda Zadihaj, Maribor so.p. v Hotelu Livada Prestige

PictureDemonstracija polnjenja s polnilno enoto ePeakDock

V sredo, 15.2.2017, se je v Hotelu Livada Prestige v Moravskih Toplicah odvila uradna otvoritev polnilne enote ePeakDock za električna vozila. Hotel je bil v promocijski akciji ‘S polnilno rešitvijo do novih strank’, ki jo je organiziralo podjetje Zavod Zadihaj, Maribor so.p., izglasovan med 5 gostinskih oziroma storitvenih lokalov, ki so prejeli največ glasov in so s tem pridobili enoto v brezplačno uporabo.
V avli je prisotne pozdravil direktor hotela Livada Prestige, Janez Pušnik, in jih povabil na demonstracijo polnjenja v garažno hišo. Izvršni direktor Term 3000, Igor Magdič, je pozdravil dodatno ponudbo za goste hotela, saj število lastnikov električnih vozil skokovito narašča tako v Sloveniji, kakor tudi čez mejo, zato so nove pridobitve zelo veseli.

​Direktor Zavoda Zadihaj, Maribor so.p., Teodor Bunta, je poudaril pomembnost ozaveščanja javnosti o čistem zraku in elektromobilnosti ter na kratko predstavil osnovno dejavnost in smernice podjetja. Dogodka se je udeležil tudi direktor podjeta Selmar, d.o.o. iz Maribora, Rok Gričnik, ki je navzočim predstavil električna in hibridna vozila znamke BMW, katere zastopnik so. Na dogodku sta bila na ogled tudi 2 modela BMW i3 in Nissan Leaf.

Po tem je bila navzočim predstavljena uporaba polnilne enote s sistemom ePeakCharge, ki omogoča rezervacijo, vklop, izklop in dodatne funkcije upravljanja enote s telefonskim klicem ali preko spletne in mobilne aplikacije.

Pred zaključno pogostitvijo v avli hotela, se je nekaj glasovalcem, ki so sodelovali v promocijski akciji in bili izžrebani, podelilo tudi nagrade sponzorjev.

Zapisal
​Teodor Bunta


Picture

Z desne proti levi: Igor Magdič, Teodor Bunta in Rok Gričnik (skrajno levo)

Picture

Električna BMW i3 in Nissan Leaf