Ponovoletno druženje društva DEVS v Pivki.

Ponovoletno druženje društva DEVS v Pivki.

PicturePivka 2017

Kljub mrzlem jutru in močni burji smo se zbrali v zavidljivem številu. Skupno z našimi družinami je število udeležencev doseglo številko 40. Električnih vozil je bilo 15.

S polnitvijo ni bilo problemov. Na obstoječi javni polnilnici smo priklopili 6 vozil in v času svojega obiska napolnili za 80 kWh energije. Alternativa javni polnilnici je bilo tudi postajališče za avtodome, kjer smo po dogovoru z lastnikom priklopili še preostala vozila.


PictureRazstava na prostem

Obisk je potekal pod strokovnim vodstvom, kjer je bila razložena zgodovina samega objekta in kraja Pivka. Moški del obiskovalcev se je ob tem spomnili na svoje dogodke v JLA, pa tudi zbirka o vojni iz leta 1991 je obudila pri večini spomine na enotnost Slovencev ob osamosvojitvi. Čez nekaj dni se je taka enotnost  pokazala tudi na našem izrednem zboru. Naš cilje je enotnost in neodvisnost društva DEVS.

Picture

Električno kolo in električni skiro

Picture

Iz 2x22kW smo polnili 6 vozil

Picture

Pogled na alternativno polnilno infrastrukturo

PictureLokacijski prikaz članov društva DEVS

​​Vsako druženje pomeni tudi izmenjavo mnenj in prikaz novih produktov naših članov. Od cenovno ugodnega baterijskega sklopa, ki ga je predstavil Andrej Pečjak, lahkega električnega skiroja Roberta Tošnjaka, električnega kolesa in hitre polnilne postaje Zavoda Zadihaj,…V kantini smo ob predstavitvi minulega dela predstavili tudi plan dela za leto 2017.

​​Naši člani prihajajo iz vseh koncev Slovenije in tudi Hrvaške. Zemljevid nam da vpogled v naše članstvo.

Zapisal
​Ignac Završnik