Polnilnice v Mariboru

Home / Polnilnice v Mariboru
Pregleduje 10 odgovor na temo
 • Avtor
  Prispevki
  • #18942
   Katarina Požun Brinovec
   Participant

    Ker se moram zadnje čase voziti v Maribor, sem raziskovala, kje lahko polnim svojega konjička. Ugotovila sem, da večina polnilnic v mestu zahteva RIF kartico Dravskih elektraren, ki pa je ne izdajajo več. Zanima me, kako rešujte težavo ostali.

   • #18943
    Janez T.
    Participant

     lidl na Ptujski cesti

    • #18944
     Janez T.
     Participant

      Maribor je pač zadnji ki še se ni zbudil glede elektromobilnosti, deluje samo 1 polnilno mesto od Dravskih elektrarn in 1 na Lidlu, ostale so več ali manj pokvarjene.

     • #18945
      Breda Bibič
      Participant

       V MB se da polnit brez kartice poleg Lidla na Ptujski še v Europarku. Na Smetanovi ulici  (DEM) poleti ni delala, sedaj ne vem. Ne vem, kako je z delovanjem polnilnic na železniški postaji, pri Lidlu v Borovi vasi, Pošta na Teznem, Belokranjska ulica… Če kaj pomaga polnilnica v Hočah ali Slov. Bistrici na Partizanski ulici 28a.

      • #18946
       Janez T.
       Participant

        ja saj delajo vse, v Evroparku so samo navadne vtičnice, Na Smetanovi ulici  (DEM) če vrže ven ostaneš zaklenjen, železniška postaja ima drugačne vtičnice uporabljam vtičnice TIP2, pa vsaj 22 kW, Lidl v Borovi vasi ne dela, oz. ne poveže zadnje čase, Pošta na Teznem, Belokranjska ulica, mislim da so navadne vtičnice, v Hočah, in v Slovenski bistrici  je prava.

        Če drugje polnim, rabim mimogrede in na hitro, na navadni vtičnici mi polni 2 kW/uro, tako da se ne splača niti par ur polnit.

       • #18947
        Janez T.
        Participant

         pa hvala za prejšnji odgovor.

        • #18948
         Andrej Borkovič
         Participant

          Elektro Vodovodna 2

          DC 50kW.

         • #18949
          Janez T.
          Participant

           meni pride samo v poštev tip2

          • #19028
           Jonatan Bergauer
           Participant

            Tudi sam malo raziskujem polnilnicev MB saj kupujem EV.

            Na DEM imajo neke tehnične težave, ker na mail nisem dobil konkretnega odgovora sem šel direktno do njih. Naj bi imeli težave z softwerjem na polnilnicah, pri novih vozilih kao meče fit ven. Sam sicer nevem kakšen vpliv ima programska oprema na to.

            Sem pa imel pozitivne izkušnje z zavodom Zadihaj. Blizu moje službe imajo vtičnico povprašal sem jih kakšne so možnosti uporabe in sem dobil odgovor, da bodo preveril vtičnico in zagotovili delovanje ter spremenili na uporabo brez identifikacije, da ne bo težav.

           • #19029
            MiranR
            Participant

             Tako kot bo začela Elektro LJ zaračunavati polnjenje na njihovih polnilnicah, bo verjetno z novim letom ali v kratkem z zaračunavanjem tudi DEM. Ravno danes preizkusil polnilnico pri  elektrarni  Fala, lepo deluje s 45 kW. Za tiste, ki še nimate kartice DEm uporabite tisto v Vodovodni ulici ali pri Lidlu Ptujska, tam še deluje brez kartic.

             Še to, v Vodovodni ulici deluje zopet typ 2 2 vtičnici!

              

            • #19238
             Dejan Šavija
             Participant

              So se že razjasnili pri elektro ljubljana koliko bodo zahtevali za polnenje na njihovih polnilnicah?

            Pregleduje 10 odgovor na temo
            • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.