Petrol

Home / Petrol

Oznake: 

 • This topic has 1 odgovor, 2 glasova, and was last updated 6 years nazaj by Ignac Završnik.
Pregleduje 1 odgovor na temo
 • Avtor
  Prispevki
  • #18047
   Tomaž Fuss
   Participant

    Zaradi več pritožb je Petrol le ukrepal in pregledal polnilnico na OMV postajališču Radovljica Sever. Nama je polnila le z nekih 20kW/h, kar je res malo premalo za tako zaračunavanje…

    Če je kdo polnil na tej lokaciji poglejte in preverite račune v zadnjem mesecu in podajte pritožbo zaradi nizkega pretoka energije glede na čas polnjenja.

    Še copy/paste njihovega zadnjega mejla:

    Pozdravljeni,

    zahvaljujem se vam za povratno informacijo.

    S tehnično ekipo smo omenjeno polnilno postajo preverili, nakar smo ugotovili, da gre res za napako v delovanju, ki pa bo v kratkem odpravljena.

    V zaledno pisarno pa smo že podali tudi zahtevek za popravek računa za omenjeno polnjenje. Ker so obračuni porabe Petrol klub plačilne kartice ravno v fazi fakturiranja, porabe ni več mogoče spreminjati, zato bo popravek na računu najverjetneje odštet pri naslednjem mesečnem obračunu.

    Iskreno se vam opravičujem za nevšečnost ter vas naprošam za razumevanje.

    Hvala,

    S spoštovanjem,

   • #18048
    Ignac Završnik
    Keymaster

     Hvala Tomaž za tole informacijo. Vem, da so imeli v preteklosti mnogi člani podobne probleme. Počasno polnjenje in visok račun. Ni pa Ravbarkomanda edini problem, teh lokacij je še nekaj. Osebno vem za Celovško cesto, kjer so stalni problemi gled hitrosti. Petrolu predlagam naj se zgleduje po Greenway Slovaška, kjer sozačeli obračunavati pretočene kWh.

   Pregleduje 1 odgovor na temo
   • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.