Kia Niro EV 64kWH

Home / Kia Niro EV 64kWH

Forumi Vozila na električni pogon Kia Kia Niro EV 64kWH

Pregleduje 2 odgovor na temo
 • Avtor
  Prispevki
  • #18352
   Dejan Šavija
   Participant

    Pozdravljeni,

    Sem novopečeni član. 🙂   Ima men ovprašanje. Sicer zanimam se za nakup dotičnega avta. Velika verjetnost je, da se bom preselil v Vipavo (Že sedaj sem v najemu v Vipavi). Med delavniki bi delal najmanj 150km na dan. (Več kot 30k km letno) Zanima me koliko lahko pričakujem življenjske dobe baterije preden je bom moral menjati?  64kWh na srečo ima še kar nekaj rezerve. Za zdaj imam Priusa gen 3 (2009) in sem izredno zadovoljen. Ker sem pa tehnološki frik je mogoče idelani čas, da grem čisto na only e-pogon. Edino imam še problem, kje bom zadevo filal v Vipavi. V službi v LJ ne bo problem.

    Lep pozdrav,

     

    Dejan

   • #18387
    Marjan Božič
    Participant

     Jaz sem do sedaj uporabljal predelan Punto 220000 km sem prevozil sedaj vozi žena. Jaz vozim Leafa2 prevozil tudi že preko 10000 km. Sem iz Vrhpolja ne vidim strahu v nobenem primeru da preideš na elektriko. Tudi z Leafom greš v LJ ter v Vipavo in polniš doma na šuko ali v službi. Tudi z Leafom prideš z varčno vožnjo dvakrat v Ljubljano in nazaj. Lahko uporabiš kdaj tudi čez Podkraj Kalce 17 km je manj.

    • #18389
     Dejan Šavija
     Participant

      Super hvala za vse informacije, vaš čas ter vožno ;). Danes je bilo zelo poučno in je navdušenje samo še večje nad e-avtomobili. Upam, da bo kmalu že kakšen moj. 🙂

    Pregleduje 2 odgovor na temo
    • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.