Forumi Tehnikalije-Software Software Android Auto – CarStream

Pregleduje 2 odgovor na temo
 • Avtor
  Prispevki
  • #16861
   Društvo Dems
   Keymaster

    Bom poskusil na kratko v korakih napisat kaj sem naredil, da zadeva meni deluje. Še disclaimer – zadevo nalagate in uporabljate na lastno odgovornost!

    Kot ime pove – potrebujete pametni telefon z Androidom tako, da Appli in ostali odpadejo. Obvezno vklopite developer mode za telefon – oz. omogočite install aplikacij iz neznanih virov.

    1. Naložite in inštalirajte AA(Android auto) verzija 2.9.574924 -> Povezava
    2. Snamite Car stream iz Video na Android Autu    – Ne ga takoj inštalirat!
    3. Install APK Editor iz Google playa -> APK EDITOR
    4. Zalaufajte APK EDITOR -> zgoraj desno SETTINGS -> Sign APK with -> izberemo “key created by APK Editor” -> Select APK File -> Full Edit (Resource Re-build) -> V zg. desnem kotu se nam čez čas pokaže gumb BUILD ga pritisnemo in počakamo da se zadeve končajo… ko je APK editor fertik ga lahko zapremo.
    5. Install Car Stream.
    6. Gremo v AA -> About Android Auto in klikamo na About Android Auto cca 10x da se nam zažene v developer mode kjer omogočimo “Unknown resources”
    7. Vtaknemo data kabel v avto zaženemo Android auto in klik na tisti desni krogec spodaj bi se nam mogla potem pokazati ikona od Car streama izbereš in uživaš!

    Postopek se lahko vmes spreminja ker google aktivno blokira take cracke. Mojster ki je to izvedel : http://www.thekirankumar.com/blog/2017/12/29/play-youtube-video-android-auto-app/     Tukaj so tudi originalni videi kjer si lahko pogledate postopek – kot sem omenil zadeva se spreminja in tudi APK editor ni Pro verzije za nabavit, vsaj jaz je ne dobim…

    Upam da vam rata. Bom pa v naslednjih dneh zadevo ponovil s svojim HTC-jem in naredil posnetek celotnega postopka.

    Uživejte!

   • #16865
    Ignac Završnik
    Keymaster

     Ravnokar sem po zgornjih navodil zadevo usposobil na e-Golfu. Potrebuješ 7 minut, slediš navodilom in zadeva je prikazana na spodnji fotografiji. Deluje pa tudi predvajanje iz internega pomnilnika ali SD kartice.

     Hvala Daniel, dolžan sem ti kavo. 🙂

     https://youtu.be/xne-qlHvhTk

    • #16866
     Društvo Dems
     Keymaster

      Odlično! Za zdej mam kofe v dobrem pa še en pir – je še Soul-ovc začel delat 😀

    Pregleduje 2 odgovor na temo
    • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.