Odgovori na: Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi

Home / Odgovori na: Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi

Forumi Polnilnice in infrastruktura Javne polnilne postaje za električna vozila Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi Odgovori na: Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi

#17434
David Mrvar
Spectator

    Jabolka in hruške… Moja spletna stran ni namenjena splošnemu oglaševanju, poslovni model polnilnic z oglasnimi zasloni pa ima prav ta namen. Primerjava je nesmiselna. Kot je že Teo pojasnil na FB, je Eko sklad financiral polnilnico v delu, ki je namenjen polnjenju. Trženje oglasnega prostora na zaslonih pa je stvar dogovora med investitorjem in dobaviteljem storitve.

    Če torej Dizel d.o.o. plača oglas in s tem pokriva stroške elektrike, omrežnine, vzdrževanja… iz tega jasno sledi, da posredno skozi plačevanje oglasov financira delovanje polnilnice. Jasno je, da bodo investitorji, zasebni ali javni, bolj zainteresirani postavljati polnilnice, če bodo njihove stroške ali del njih pokrivali oglaševalci, pa čeprav se bo med oglasi znašla kakšna nekomu sporna vsebina.

    Kar se tiče Implerinih DC polnilnic, sem vedno zgolj posredoval informacije, ki sem jih prejel od ljudi, ki so vpeti v njihov razvoj. Res je, da še vedno ne delujejo, torej nisem imel prav, oz. se njihove napovedi niso uresničile. Zato sem tudi včeraj omenil ta problem.

    Oglasil sem se, da povem svoje mnenje, ki je pač drugačno od tvojega in Ignacovega. To je vse. Ne bom pa se spuščal v neskončne in brezplodne izmenjave postov, ki nimajo nobenega cilja. Zato se iz te razprave umikam.