Odgovori na: Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi

Home / Odgovori na: Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi

Forumi Polnilnice in infrastruktura Javne polnilne postaje za električna vozila Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi Odgovori na: Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi

#17430
Društvo Dems
Keymaster

    David,

    da se razumeva, oglasni prostor je fenomenalna ideja. Sporna je vsebina katero po eni strani tudi ti zavračaš po drugi strani se pa strinjaš. Obnašati se ignorantsko in zavajati pa nepotrebno. Ne vem če vidiš na kaki vegi spletni strani oglaševati šunko? Take zadeve ne smejo ostati prezrte in ignorirane.

    Da se navežem na zadnji odstavek. Ne vem kje si zasledil, da ponudniki dizlov financirajo polnilnice? Kolikor vem je nalepka EKO sklada gor in ne DIZEL d.o.o. ali pa Renault Slovenija… Dems po mojem vedenju kar se tiče oglaševanja ne zavrača partnerstva z nikomer – sodelujemo z večimi oglaševalci in proizvajalci dokler je to v skladu s statutom in vizijo/plani DEMS-a.

    O kredibilnosti pa mislim, da rasprava tukaj ni primerna sploh s tvoje strani. Izziv zate, da me prepričaš in utišaš. Odgovori nam na vprašanje in potem te pustim, da trolaš po forumu do neke meje:

    Petek, 5. januarja 2018 ob na 4. seji upravnega odbora si trdil(na žalost sem bil zraven), da bo naslednji teden v ponedeljek (to je 8.januar) DC polnjenje funkcioniralo in da bodo polnilnice brez problemov. Kje in koliko DC-jev deluje do danes?