Odgovori na: Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi

Home / Odgovori na: Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi

Forumi Polnilnice in infrastruktura Javne polnilne postaje za električna vozila Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi Odgovori na: Oglaševanje na javni polnilni infrastrukturi

#17429
David Mrvar
Spectator

    Hvala za predlog, Daniel, bom razmislil o njem… Po tehtnem premisleku predlog zavračam 🙂

    Ne, resno, ni se nam potrebno tako čistunsko obnašati in so spotikati ob vsako stvar, ki ima lahko navidezno slabo plat, ne da bi se zavedali druge plati, ki prinaša mnogo več dobrega. Že iz časov, ko sem sodeloval v UO društva, je bil močno izražen negativen odnos do Implerinih polnilnic s strani pobudnika te teme. S to debato se to le še potrjuje. Vsak ima lahko svoje mnenje in ga spoštujem. Še bolj pa cenim inovativne metode, ki nam zagotavljajo možnost dobrodošlih uporabnih storitev na polnilnicah. Oglaševanje na njihovih zaslonih, kot sem že omenil, prinaša ogromen napredek pri pokrivanju stroškov polnilnic.

    Meni je nasprotno kot nekaterim pravzaprav všeč, da ponudniki dizlov financirajo polnilnice. Tudi to je ena od poti k uveljavitvi e-mobilnosti. Zavračanje tovrstnega partnerstva in stalno iskanje negativnih mnenj ne koristi ne razvoju e-mobilnosti niti kredibilnosti Demsa.