Odgovori na: RAZLIKE MED ELEKTRIČNIMI VOZILI, KI SO DANES NA TRŽIČU

Home / Odgovori na: RAZLIKE MED ELEKTRIČNIMI VOZILI, KI SO DANES NA TRŽIČU

Forumi Vozila na električni pogon RAZLIKE MED ELEKTRIČNIMI VOZILI, KI SO DANES NA TRŽIČU Odgovori na: RAZLIKE MED ELEKTRIČNIMI VOZILI, KI SO DANES NA TRŽIČU

#17156
Društvo Dems
Keymaster

    Odlična tema/predlog. Nekako so zato mišljeni blogi, ki se počasi dopolnjujejo, razni testi, ki jih izvajamo in podobno. S takimi zadevami si bodo ljudje lahko ustvarili sliko kater EV je za njih najprimernejši. Problem je ta, da jaz kot uporabnik Ioniqa težko pišem o razlikah med enim in drugim in na forumu hitro nastajajo trenja med različnimi mnenji.

    Forum zelo hitro rata nepregleden in težko slediš vsem komentarjem in preskočiš marsikaj… jaz forum smatram bolj kot pogovor med člani “kafansko debato” če hočete, hitra izmenjava informacij in tudi kaka hitra “prva pomoč” blog pa kot pomagalo za iskanje informacij in odločitev med vsemi vozili.

    Tako bodo morali uporabniki narediti tudi malo domače naloge in malo branja preden se odločijo. Zato so blogi razdeljeni po kategorijah in vozilih. Recimo če klikneš na prvi strani DEMS.si kjer je dropdown takoj pod “Delimo uporabniške izkušnje” in izbereš recimo Hyundai Ioniq ti bo filter vrgel vse zapise o Ioniqu – tukaj med razultati so tudi naši testi kjer je bil Ioniq vključen kot tudi moji osebni zapisi in kak potopis 🙂 .

    Moja želja je, da člani pomagate s svojimi izkušnjami predstaviti svojega elektrončka in nekomu tako pomagate pri odločitvi… mene recimo je prepričal potopis z i3 v Sarajevo 🙂 nikoli ne pozabim – zlata vredno. Z blogi bomo zgradili verodostojno bazo uporabniških izkušenj in tudi raznih testov. Pod blogi pa lahko tudi komentirate in sprašujete seveda.